responsive web templates
Mobirise

AFSCHEID ANDRE

Op 18 december nam André Timmermans, de algemeen directeur van UWV WERKbedrijf afscheid. Hij gaat vanaf 2015 de SBB leiden, waarin de wettelijke taken van de huidige 17 kenniscentra in het beroepsonderwijs worden samengebracht.

December 2014

Op 18 december nam André Timmermans, de algemeen directeur van UWV WERKbedrijf afscheid. Hij gaat vanaf 2015 de SBB leiden, waarin de wettelijke taken van de huidige 17 kenniscentra in het beroepsonderwijs worden samengebracht. Voor deze stap was hij 37 jaar actief in de arbeidsbemiddeling, veruit het grootste deel ervan in eindverantwoordelijke managementposities. Daarnaast heeft hij o.a. deel uitgemaakt van de Taskforce Jeugdwerkeloosheid en is hij bestuurslid van SkillsNetherlands.

Geen wonder dat hij onze activiteiten in Zuid-Afrika een warm hart toedraagt. Hij nodigde de gasten op zijn afscheidsreceptie uit een schenking te doen aan Stichting Leweza en die hebben dat ook ruimschoots gedaan! Tesamen leidde dat tot een voor ons heel mooi bedrag van ruim 2500 euro! Daarnaast kwamen we bij enkele honderden mensen en organisaties op het netvlies en een deel daarvan gaan we vast nog terugzien.

André, hartstikke bedankt voor deze fantastische bijdrage!

Hulp bij het verkrijgen van fondsen om deze investering te

kunnen financieren is van harte welkom!

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl