bootstrap template
Mobirise

RMI weer voluit aan de gang

Na de inbraak op Oudjaar 2014 was het hard werken voor de staf van RMI: op 12 januari werden 22 nieuwe cursisten verwacht en de leerwerkplaats was leeggehaald en vernield. Het tekent hun veerkracht, dat ze erin geslaagd zijn om toch op tijd weer te beginnen.

April 2015

In een opgeruimde maar nog vrijwel lege leerwerkplaats hebben ze eerst het theoretisch gedeelte van de cursus gedaan. Mede dankzij hulp van enkele donateurs van Leweza konden ze intussen de voor het eerste deel van de opleiding benodigde apparatuur aanschaffen. Toen medio februari de elektriciteit weer was hersteld, kon er ook weer gelast worden. De maanden daarna zijn steeds de op dat moment minimaal nodige spullen gekocht. Natuurlijk was daarbij enig extra financiële hulp nodig en kon deze groep de cursus niet in de normale tijd afronden.

RMI verwacht dat de cursisten uiterlijk eind mei hun cursusprogramma geheel hebben doorlopen. Een vertraging van slechts een maand dus. Een mooie prestatie van de staf van RMI en van de cursisten!


Wist u, dat een opleiding

voor een jongere maar €800 kost?

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl