Mobirise

Bennie- RMI's Jongste docent

Lynton Skeffers, beter bekend als Bennie, is nu ruim een jaar docent lassen bij REACH Make it! skills academy.

November 2019

Lynton Skeffers, beter bekend als Bennie, is nu ruim een jaar docent lassen bij REACH Make it! skills academy. Hij komt voort uit de eigen kweek. Hij heeft bij RMI de lascursus gevolgd en daarna ervaring als lasser opgedaan in het bedrijfsleven. RMI heeft hem vervolgens gevraagd als docent-in-opleiding.

Bennie is begin dertig en blijkt natuurlijk gezag te hebben bij de cursisten. Hij ontwikkelt zich nog steeds als lasser en vooral ook als docent. Dat laatste onder de bezielende leiding van leermeester Johan Gordon, ook docent bij RMI.

Oorspronkelijk komt Bennie uit de buurt van Uppington in de Noord Kaap; een heel landelijk en dunbevolkt gebied. In 2004 trok hij naar Kaapstad op zoek naar werk. Daar kwam hij in de ‘engeneering industry’ terecht, maar hij miste de benodigde opleiding voor een goede baan. Via de ‘Tygerburger’, het huis-aan-huisblad in Kuilsrivier en omstreken leerde hij RMI kennen en hij is nog steeds blij met de stap die hij toen gezet heeft om de lascursus te gaan volgen. Bij RMI heeft hij zijn hart aan het lassen verloren. En lesgeven vindt hij geweldig. 

De meeste studenten krijgen na het afronden

van de cursus direct een baan!

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl

No Code Website Builder