free html web templates
Mobirise

RMI verhuisd

Sinds november 2019 heeft RMI een nieuw onderkomen nabij de haven van Kaapstad.

December 2019

Sinds november 2019 heeft RMI een nieuw onderkomen nabij de haven van Kaapstad.

Scheepvaart Trainingscentrum (STC) is een Nederlands opleidingscentrum te Rotterdam met vestigingen over de hele wereld, waaronder in Zuid-Afrika. Het bedrijf leidt wereldwijd (jonge) mensen op voor functies in de scheepvaart.

In Kaapstad waren zij op zoek naar een geaccrediteerde lasopleiding en vonden RMI. Ze waren enthousiast over de opleiding, o.a. omdat tekeninglezen onderdeel uitmaakt van het programma. Humphry Joseph, CEO van RMI, was net geconfronteerd met een voor RMI niet op te brengen verhoging van de huur van de hal in Kuilsrivier. Het aanbod om bij STC in te trekken in een grote beschikbare loods kwam daarom als geroepen. Met behulp van staf en bekenden uit het netwerk van RMI vonden de nodige aanpassingen plaats, zoals de verplichte markering op de vloer en een afzuiginstallatie voor het lassen en enkele muurtjes voor oefeningen als loodgieter. Voor de theorie is een apart lokaal beschikbaar en ook voor de receptie/administratie is een goede plek geregeld.

Hoewel het een eind verder reizen is voor de staf is iedereen heel blij met de nieuwe plek. Ook het vooruitzicht dat STC gaat betalen voor hun leerlingen die de lascursus bij RMI gaan volgen is veelbelovend.

Er wordt veel verwacht van de samenwerking met STC. Voorop blijft voor RMI echter staan dat zij de ‘poorest of the poor’ willen bedienen die weinig kansen hebben op een goede opleiding en werk. Hopelijk gaan zij de weg naar de nieuwe stek makkelijk vinden.  

Wist u, dat een opleiding


voor een jongere maar €800 kost?

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl