Mobirise
Mobirise

OVERLIJDEN IDA

Tot ons grote verdriet is op 25 oktober Ida Siers overleden. Een markante vrouw, een zeer betrokken en enthousiaste vrijwilliger voor Leweza en partner van ons bestuurslid Martin Siers.

Oktober 2012

Samen met haar partner Martin ging Ida een aantal keren naar Zuid-Afrika om daar het project te ondersteunen en verder te helpen. Zo was Ida de initiatiefnemer voor het Quality Management System, dat nu een belangrijke plaats blijkt in te nemen in de accreditatie van ons project. Ook zorgde zij ervoor, dat in overleg met de Zuid-Afrkaanse en Nederlandse docenten de lesstof werd vertaald en aangepast aan de plaatselijke situatie. In Nederland zullen de meesten van 'De vrienden van Leweza' haar vooral kennen als de gastvrouw van onze Vriendendagen. Onverstoorbaar voerde zij daar de regie, zorgde dat ieder het naar de zin had, terwijl de Vrienden konden genieten van de vruchten van Ida's kookkunsten, die zij voor de gelegenheid meestal losliet op Zuid-Afrikaanse gerechten.

Wij zullen haar missen en blijven ons haar herinneren als een mens met een groot begrijpend hart waar velen in pasten, als een vrouw die wist wat ze wilde en daar ook voor ging en als een fervent supporter van Leweza, die zich in Zuid Afrika meer dan thuis voelde.

Wist u, dat een opleiding

voor een jongere maar €800 kost?

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl