free website templates
Mobirise

Geslaagd bezoek

Eind januari zijn Dick van Maanen en Willy van Kraaij namens Leweza gedurende twee weken op bezoek geweest bij RMI in Kuilsrivier. Hun indruk: het gaat heel goed met de Academy, de cursisten krijgen een goede scholing en de MerSeta is zeer positief.

Februari 2013

Dick en Willy zijn zeer onder de indruk geraakt van de gedrevenheid waarmee de medewerkers van RMI zich inzetten om hun cursisten een goede start op de arbeidsmarkt te geven.

Er moet ook nog veel gebeuren om de definitieve accreditatie te verwerven en vooral ook om de Academy financieel onafhankelijk te maken van Nederlandse sponsoring. Daaraan hebben Dick en Willy een bijdrage geleverd gedurende hun bezoek. Willy heeft Cynthia (vrijwilligster die de o.a. administratie verzorgt) geholpen bij het beter inrichten van de administratie; een van de eisen van de MerSeta, maar uiteraard ook onmisbaar voor een goed relatiemanagement met werkgevers en een adequate verslaglegging aan subsidieverstrekkers.

Dick heeft o.a. geholpen de eerste stappen te zetten voor een structurele werkgeversbenadering, die uiteindelijk moet uitmonden in een ‘Employment Agency’. Daarnaast heeft hij contact gehad met de MerSeta, samen met RMI-consultant Ethel Alias, om goed op te hoogte te raken van wat er nog nodig is voor een definitieve accreditatie. Dat de hulp zeer op prijs werd gesteld blijkt uit de mail die we als Leweza-bestuur van manager Humphry Joseph kregen: "It was once again a great joy and honour to work with Dick and this time also with Willy. It was good to have them in the project."

het gaat heel goed met de Academy, de cursisten krijgen

een goede scholing en de MerSeta is zeer positief. 

Adres

Huygenslaan 21
3931 VG Woudenberg

Contact

Tel: +31 (0)6 105 797 30
E-mail: info@leweza.nl